Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1000g2214kcal175g0g170g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g625g688kcal106.3g6.3g25g4.4g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g750g1613kcal135g15g120g1.5g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1250g1063kcal12.5g56.3g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7250g11154kcal857.6g155.2g805g11.8g
Valittu annoskoko3625g5577kcal428.8g77.6g402.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna1813g2789kcal214.4g38.8g201.3g3g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206