Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g750g825kcal127.5g7.5g30g5.3g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g900g1935kcal162g18g144g1.8g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g1500g1275kcal15g67.5g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8700g13385kcal1029g186g966g14.2g
Valittu annoskoko4350g6692kcal514.5g93g483g7.1g
Annoskoko puolitettuna2175g3346kcal257.3g46.5g241.5g3.6g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206