Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1000g1100kcal170g10g40g7g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1200g2580kcal216g24g192g2.4g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2000g1700kcal20g90g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g17846kcal1372g248g1288g18.8g
Valittu annoskoko5800g8923kcal686g124g644g9.4g
Annoskoko puolitettuna2900g4462kcal343g62g322g4.7g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206