Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g125g138kcal21.3g1.3g5g0.9g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g150g323kcal27g3g24g0.3g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g250g213kcal2.5g11.3g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1450g2231kcal171.6g31.2g161g2.4g
Valittu annoskoko725g1115kcal85.8g15.6g80.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna363g558kcal42.9g7.8g40.3g0.6g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.2g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206