Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2000g4429kcal350g0g340g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1250g1375kcal212.5g12.5g50g8.8g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1500g3225kcal270g30g240g3g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g2500g2125kcal25g112.5g175g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14500g22308kcal1715g310g1610g23.6g
Valittu annoskoko7250g11154kcal857.5g155g805g11.8g
Annoskoko puolitettuna3625g5577kcal428.8g77.5g402.5g5.9g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206