Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g1500g1650kcal255g15g60g10.5g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g1800g3870kcal324g36g288g3.6g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g3000g2550kcal30g135g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17400g26769kcal2058g372g1932g28.2g
Valittu annoskoko8700g13385kcal1029g186g966g14.1g
Annoskoko puolitettuna4350g6692kcal514.5g93g483g7.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206