Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kirjolohiwokki

Kuumenna öljy (n 1/2 dl) wokkipannussa.

(Huom.

ainekset lisätään vähitellen niin, että pannu ei jäähdy liikaa ja keittolevyn teho saa koko ajan olla melko korkea) Lisää pilkotut porkkana, fenkoli, selleri ja parsakaalin kovat osat.

Sekoittele.

Lisää jonkin ajan kuluttua sipuli ja 2 valkosipulin kynttä pilkuttuna.

Lisää 1 tl chilimaustetta, 1 tl provencen yrttisekoitusta ja 1 tl kuivattua tai tuoretta korianteria sekä merisuolaa muutama nokare.

Sekoittelele.

Lisää parin minuutin kuluttua pilkottu purjo ja brokkoolin nuput.

Purista päälle 1/2 sitruunan mehu.

Sekoittele.

Lisää lopuksi suikaloitu graavi- tai tuore kirjolohi ja runsaasti tilliä sekä rouhittua pippuria maun mukaan.

Valmista on, kun lohi on kypsää.

Vihannekset on parhaimmilaan, kun ne on jätetty rapsakoiksi!
(itse teen usein tähteeksi jääneestä graavilohesta wokkia vihannesten kera ja jos lisää lopuksi vähän vettä ja nuudeleita, maistuu lapsillekin!)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Kauris65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 120g42kcal5.5g2.3g0.4g3g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Purjosipuli 130g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Kirjolohifile150g249kcal25g0g16.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45g0g
Selleri, annos 50g60g8.4kcal0.6g1.8g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso2g5.6kcal0.2g1g0.1g0g
Fenkoli, annos 100g100g31kcal1.2g7.3g0.2g3.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1624g1650kcal75.6g47.2g125.8g24.2g
Valittu annoskoko812g825kcal37.8g23.6g62.9g12.1g
Annoskoko puolitettuna406g412kcal18.9g11.8g31.5g6.1g
Arvot/100g100g102kcal4.7g2.9g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264177