Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1002g1663kcal167.3g0.1g110.2g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g106g465kcal5.8g4.5g47g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4282kcal348g13.2g314.6g0.6g
Valittu annoskoko1120g2141kcal174g6.6g157.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna560g1071kcal87g3.3g78.7g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397