Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1252g2079kcal209.1g0.1g137.7g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g133g581kcal7.3g5.6g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5353kcal435.2g16.2g393.2g0.6g
Valittu annoskoko1400g2676kcal217.6g8.1g196.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna700g1338kcal108.8g4.1g98.3g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397