Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1503g2495kcal250.9g0.2g165.3g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g159g698kcal8.8g6.7g70.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g6423kcal522.2g19.6g472g0.8g
Valittu annoskoko1680g3212kcal261.1g9.8g236g0.4g
Annoskoko puolitettuna840g1606kcal130.6g4.9g118g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397