Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja1753g2910kcal292.8g0.2g192.8g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g186g814kcal10.2g7.8g82.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g7494kcal609.4g22.8g550.4g0.8g
Valittu annoskoko1960g3747kcal304.7g11.4g275.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna980g1874kcal152.4g5.7g137.6g0.2g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397