Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja2000g3320kcal334g0.2g220g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g212g929kcal11.7g8.9g93.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4472g8549kcal695.2g26g628g1g
Valittu annoskoko2236g4275kcal347.6g13g314g0.5g
Annoskoko puolitettuna1118g2137kcal173.8g6.5g157g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397