Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja2004g3326kcal334.6g0.2g220.4g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g212g930kcal11.7g8.9g94.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g8564kcal696.4g26g629.2g1g
Valittu annoskoko2240g4282kcal348.2g13g314.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna1120g2141kcal174.1g6.5g157.3g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397