Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja2254g3742kcal376.4g0.2g247.9g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g239g1047kcal13.1g10g105.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g9635kcal783.2g29.2g707.8g1.2g
Valittu annoskoko2520g4818kcal391.6g14.6g353.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna1260g2409kcal195.8g7.3g177g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397