Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja250g416kcal41.8g0g27.5g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g27g116kcal1.5g1.1g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1071kcal87g3.2g78.6g0.2g
Valittu annoskoko280g535kcal43.5g1.6g39.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna140g268kcal21.8g0.8g19.7g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397