Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja2505g4157kcal418.2g0.3g275.5g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g266g1163kcal14.6g11.1g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5600g10705kcal870.4g32.6g786.6g1.2g
Valittu annoskoko2800g5353kcal435.2g16.3g393.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna1400g2676kcal217.6g8.2g196.7g0.3g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397