Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja500g830kcal83.5g0.1g55g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g53g232kcal2.9g2.2g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1118g2137kcal173.8g6.6g157g0.2g
Valittu annoskoko559g1069kcal86.9g3.3g78.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna280g534kcal43.5g1.7g39.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397