Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja501g832kcal83.6g0.1g55.1g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g53g233kcal2.9g2.2g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2141kcal174g6.6g157.2g0.2g
Valittu annoskoko560g1071kcal87g3.3g78.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna280g535kcal43.5g1.7g39.3g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.5g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264397