Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7380g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 627g2546kcal0g626.7g0g0g
Raparperi 1771g597kcal12.2g97.4g1.8g24.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 221g742kcal0.1g180.7g0.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7768kcal24.6g1809.6g3.8g55.8g
Valittu annoskoko10000g3884kcal12.3g904.8g1.9g27.9g
Annoskoko puolitettuna5000g1942kcal6.2g452.4g1g14g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516