Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Raparperi 360g121kcal2.5g19.8g0.4g5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 45g151kcal0g36.7g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4065g1579kcal5g367.8g0.8g11.2g
Valittu annoskoko2033g789kcal2.5g183.9g0.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna1016g395kcal1.3g92g0.2g2.8g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516