Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Raparperi 480g162kcal3.3g26.4g0.5g6.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g2105kcal6.6g490.4g1g15g
Valittu annoskoko2710g1053kcal3.3g245.2g0.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna1355g526kcal1.7g122.6g0.3g3.8g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516