Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.5g25kcal0g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana677g263kcal0.8g61.2g0.2g1.8g
Valittu annoskoko339g132kcal0.4g30.6g0.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna169g66kcal0.2g15.3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516