Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Raparperi 600g202kcal4.1g33g0.6g8.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g251kcal0g61.2g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6775g2632kcal8.2g613g1.2g18.8g
Valittu annoskoko3388g1316kcal4.1g306.5g0.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna1694g658kcal2.1g153.3g0.3g4.7g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516