Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Raparperi 720g243kcal5g39.6g0.7g10.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 90g301kcal0.1g73.4g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8130g3158kcal10.2g735.4g1.4g22.8g
Valittu annoskoko4065g1579kcal5.1g367.7g0.7g11.4g
Annoskoko puolitettuna2033g790kcal2.6g183.9g0.4g5.7g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516