Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Raparperi 840g283kcal5.8g46.2g0.8g11.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g352kcal0.1g85.7g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9485g3684kcal11.8g858.2g1.8g26.6g
Valittu annoskoko4743g1842kcal5.9g429.1g0.9g13.3g
Annoskoko puolitettuna2371g921kcal3g214.6g0.5g6.7g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516