Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3690g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 314g1273kcal0g313.3g0g0g
Raparperi 886g298kcal6.1g48.7g0.9g12.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 111g371kcal0.1g90.3g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3884kcal12.4g904.6g2g27.8g
Valittu annoskoko5000g1942kcal6.2g452.3g1g13.9g
Annoskoko puolitettuna2500g971kcal3.1g226.2g0.5g7g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516