Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Raparperi 960g323kcal6.6g52.8g1g13.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 120g402kcal0.1g97.9g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10840g4211kcal13.4g980.8g2.2g30.2g
Valittu annoskoko5420g2105kcal6.7g490.4g1.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna2710g1053kcal3.4g245.2g0.6g7.6g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516