Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 15g50kcal0g12.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1355g526kcal1.6g122.6g0.2g3.8g
Valittu annoskoko678g263kcal0.8g61.3g0.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna339g132kcal0.4g30.7g0.1g1g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516