Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Raparperi 1200g404kcal8.3g66g1.2g16.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 150g502kcal0.1g122.4g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13550g5263kcal16.8g1226g2.6g37.8g
Valittu annoskoko6775g2632kcal8.4g613g1.3g18.9g
Annoskoko puolitettuna3388g1316kcal4.2g306.5g0.7g9.5g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516