Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Raparperi 1440g485kcal9.9g79.2g1.4g20.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 180g603kcal0.1g146.9g0.1g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16260g6316kcal20g1471.2g3g45.4g
Valittu annoskoko8130g3158kcal10g735.6g1.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna4065g1579kcal5g367.8g0.8g11.4g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516