Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7000g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Raparperi 1680g566kcal11.6g92.4g1.7g23.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 210g703kcal0.1g171.4g0.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18970g7368kcal23.4g1716.4g3.6g52.8g
Valittu annoskoko9485g3684kcal11.7g858.2g1.8g26.4g
Annoskoko puolitettuna4743g1842kcal5.9g429.1g0.9g13.2g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516