Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 167g164kcal5.1g33.2g0.5g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g308g108kcal3.1g20.9g1.5g4.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Juustoraaste emmental punaleima125g487kcal36.2g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g3129kcal223.6g206g153.6g15.6g
Valittu annoskoko1420g1565kcal111.8g103g76.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna710g782kcal55.9g51.5g38.4g3.9g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522