Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 233g229kcal7.1g46.4g0.8g2.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.4g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g431g151kcal4.3g29.3g2.2g6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Maito, Kevyt699g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.6g0.6g1.6g
Juustoraaste emmental punaleima175g682kcal50.7g0g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3976g4381kcal312.8g288.2g215.4g21.6g
Valittu annoskoko1988g2191kcal156.4g144.1g107.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna994g1095kcal78.2g72.1g53.9g5.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.2g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522