Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 300g294kcal9.2g59.7g1g3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g746kcal85.4g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g555g194kcal5.5g37.7g2.8g7.8g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Maito, Kevyt899g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Juustoraaste emmental punaleima225g877kcal65.2g0g67.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5112g5633kcal402.2g371g276.4g27.8g
Valittu annoskoko2556g2817kcal201.1g185.5g138.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna1278g1408kcal100.6g92.8g69.1g7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522