Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 333g327kcal10.2g66.3g1.1g3.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g829kcal94.9g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g616g216kcal6.2g41.9g3.1g8.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Maito, Kevyt999g460kcal32g48g15g0g
Vehnäjauho puolikarkea 67g229kcal6.8g46.6g0.8g2.3g
Juustoraaste emmental punaleima250g974kcal72.4g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g6259kcal447g412g307g30.8g
Valittu annoskoko2840g3129kcal223.5g206g153.5g15.4g
Annoskoko puolitettuna1420g1565kcal111.8g103g76.8g7.7g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522