Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 400g393kcal12.2g79.7g1.3g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl10g90kcal0g0g10g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.2g3kcal0.1g0g0.3g0g
Maito, Kevyt1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Juustoraaste emmental punaleima300g1170kcal87g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6822g7518kcal536.6g494.8g369g37.2g
Valittu annoskoko3411g3759kcal268.3g247.4g184.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna1706g1880kcal134.2g123.7g92.3g9.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522