Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 67g65kcal2g13.3g0.2g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g123g43kcal1.2g8.4g0.6g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.3g0.2g0.5g
Juustoraaste emmental punaleima50g195kcal14.5g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1136g1252kcal89.4g82.4g61.4g6.2g
Valittu annoskoko568g626kcal44.7g41.2g30.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna284g313kcal22.4g20.6g15.4g1.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522