Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 100g98kcal3.1g19.9g0.3g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.8g12.6g0.9g2.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Maito, Kevyt300g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Juustoraaste emmental punaleima75g292kcal21.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1704g1878kcal134g123.8g92g9.2g
Valittu annoskoko852g939kcal67g61.9g46g4.6g
Annoskoko puolitettuna426g470kcal33.5g31g23g2.3g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522