Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 840g2692kcal224.9g0g201.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g60g193kcal18.4g33g0.6g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g180g306kcal3.6g2.9g31g1.1g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Korppujauho 60g220kcal6.3g44.9g0.6g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g7164kcal536.4g162.4g491.2g8.6g
Valittu annoskoko1260g3582kcal268.2g81.2g245.6g4.3g
Annoskoko puolitettuna630g1791kcal134.1g40.6g122.8g2.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658