Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 980g3141kcal262.3g0g234.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g70g225kcal21.4g38.5g0.7g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g210g357kcal4.2g3.4g36.1g1.3g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Korppujauho 70g256kcal7.3g52.4g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g8357kcal625.4g189.4g573g10g
Valittu annoskoko1470g4179kcal312.7g94.7g286.5g5g
Annoskoko puolitettuna735g2089kcal156.4g47.4g143.3g2.5g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658