Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1120g3590kcal299.8g0g268.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g80g257kcal24.5g44g0.8g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g240g408kcal4.8g3.8g41.3g1.4g
Kananmuna kuoreton 160g228kcal20g0.5g16.4g0g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g9551kcal715g216.4g654.8g11.2g
Valittu annoskoko1680g4776kcal357.5g108.2g327.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna840g2388kcal178.8g54.1g163.7g2.8g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658