Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1260g4038kcal337.3g0g301.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g90g289kcal27.5g49.5g0.9g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g270g459kcal5.4g4.3g46.4g1.6g
Kananmuna kuoreton 180g257kcal22.5g0.5g18.5g0g
Korppujauho 90g330kcal9.4g67.4g0.9g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3780g10745kcal804.2g243.4g736.6g12.8g
Valittu annoskoko1890g5373kcal402.1g121.7g368.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna945g2686kcal201.1g60.9g184.2g3.2g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658