Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 280g897kcal75g0g67g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g20g64kcal6.1g11g0.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g60g102kcal1.2g1g10.3g0.4g
Kananmuna kuoreton 40g57kcal5g0.1g4.1g0g
Korppujauho 20g73kcal2.1g15g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g2388kcal178.8g54.2g163.6g3g
Valittu annoskoko420g1194kcal89.4g27.1g81.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna210g597kcal44.7g13.6g40.9g0.8g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.5g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658