Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1122kcal93.7g0g83.8g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g25g80kcal7.6g13.7g0.2g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g75g128kcal1.5g1.2g12.9g0.4g
Kananmuna kuoreton 50g71kcal6.3g0.2g5.1g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g2985kcal223.4g67.6g204.6g3.4g
Valittu annoskoko525g1492kcal111.7g33.8g102.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna263g746kcal55.9g16.9g51.2g0.9g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658