Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 420g1346kcal112.4g0g100.5g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g30g96kcal9.2g16.5g0.3g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g90g153kcal1.8g1.4g15.5g0.5g
Kananmuna kuoreton 60g86kcal7.5g0.2g6.2g0g
Korppujauho 30g110kcal3.1g22.5g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g3582kcal268g81.2g245.6g4.2g
Valittu annoskoko630g1791kcal134g40.6g122.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna315g896kcal67g20.3g61.4g1.1g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658