Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 560g1795kcal149.9g0g134.1g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g40g128kcal12.2g22g0.4g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g120g204kcal2.4g1.9g20.6g0.7g
Kananmuna kuoreton 80g114kcal10g0.2g8.2g0g
Korppujauho 40g147kcal4.2g30g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g4776kcal357.4g108.2g327.4g5.6g
Valittu annoskoko840g2388kcal178.7g54.1g163.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna420g1194kcal89.4g27.1g81.9g1.4g
Arvot/100g100g284kcal21.3g6.4g19.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264658