Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g343g103kcal3.4g13.7g1g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g286g343kcal9.7g10.3g28.6g0g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Voi 29g207kcal0.3g0.1g23.2g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g160g624kcal46.4g1g46.4g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g754g1621kcal61.8g309g9.8g75.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3392g5933kcal248.6g695.2g218.6g155.4g
Valittu annoskoko1696g2967kcal124.3g347.6g109.3g77.7g
Annoskoko puolitettuna848g1483kcal62.2g173.8g54.7g38.9g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817