Marjon sienileivät

- Sulata sienet pannulla
- lisää voi ja sipuli, anna hautua n 10 min
- lisää vehnäjauhot ja sekoita
- lisää ruokakerma ja mausta suolalla ja valkopippurilla, maista ja lisää mausteita tarpeen mukaan
- anna olla miedolla lämmollä 5 min
- voitele leivät, lisää sienet ja juustoraaste
- laita uuniin 200 astetta kunnes juustoraaste on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g514g154kcal5.1g20.6g1.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g428g514kcal14.6g15.4g42.8g0g
Sipuli (kuorittu)171g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g12g0.2g0.6g
Voi 43g311kcal0.5g0.2g34.8g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g240g935kcal69.6g1.4g69.6g0g
Ruispalat (Vaasan), annos 27.5g1131g2431kcal92.7g463.6g14.7g113.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5088g8900kcal372.8g1042.8g327.8g233.2g
Valittu annoskoko2544g4450kcal186.4g521.4g163.9g116.6g
Annoskoko puolitettuna1272g2225kcal93.2g260.7g82g58.3g
Arvot/100g100g175kcal7.3g20.5g6.4g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264817