Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g770g847kcal177.1g0g16.2g0g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g63g247kcal20.8g0g17.9g0g
Korppujauho 70g256kcal7.3g52.4g0.7g3.7g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g4747kcal414.6g106.6g297.4g11.8g
Valittu annoskoko1071g2374kcal207.3g53.3g148.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna536g1187kcal103.7g26.7g74.4g3g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480