Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g880g968kcal202.4g0g18.5g0g
Voi 160g1161kcal1.9g0.6g130.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g72g282kcal23.8g0g20.4g0g
Korppujauho 80g293kcal8.4g59.9g0.8g4.2g
Persilja 32g8.7kcal0.4g0.4g0.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g5425kcal473.8g121.8g339.8g13.6g
Valittu annoskoko1224g2713kcal236.9g60.9g169.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna612g1356kcal118.5g30.5g85g3.4g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480